Spring naar hoofd-inhoud

Vacature: Begeleider/helpende hand bij klussen

Werkgever: Stichting 't Huus

Werkgeversomschrijving: 

Stichting 't Huus richt zich op jongeren en volwassenen met een zwaardere beperking. Dit kan zowel een meervoudige beperking zijn, of een gedragsstoornis. Wij vinden het belangrijk om de dagbesteding zo in te richten dat bescherming en beleving op de eerste plaats komen. Door de kleinschaligheid, en kleine groepen kunnen we onze cliënten beter begrijpen en bereiken. Doordat we ons hiervan bewust zijn, ontdekken we eerst de (kleine) signalen die iemand aangeeft waardoor we hierop sneller kunnen inspelen. Dit alles verhoogt de kwaliteit van bestaan voor de cliënt.

 

 

 

 

 

 

Locatie: Hulst

Functieomschrijving: 

We zoeken een helpende hand tijdens de dag- of weekendopvang (in overleg). Denk daarbij aan wandelen met de cliënt, zwemmen, knutselen of een dagje mee op uitstap. Dit is altijd onder begeleiding van een professionele kracht.

Deze zomer kunnen we ook klussers gebruiken die helpen om de nieuwe locatie verder op te knappen. Denk daarbij aan schuren, verven, tuinonderhoud etc.

Functie-eisen: 

Ben jij:

  • beleefd
  • respectvol
  • vriendelijk
  • discreet (je praat buiten de stichting om niet over cliënten die bij ons komen)

Vindt je het leuk om met verstandelijk beperkte jongeren om te gaan of wil je ontdekken of je dit leuk vindt? En houdt jij je aan de afspraken?

Contact

Naam: Jeroen Leenknecht

Telefoonnummer: 

E-mailadres: info@stichtingthuus.nl