Spring naar hoofd-inhoud

De Mas levert een belangrijke bijdrage aan de sociaal-maatschappelijke ontwikkeling van de leerlingen. Door vrijwilligerswerk te doen, worden ze zich bewust van wat er leeft en speelt in de maatschappij en hoe waardevol hun bijdrage is. De Mas houdt in: de leerling is ongeveer 15 jaar en 20 tot 30 uur beschikbaar voor vrijwilligerswerk. Deze uren zijn in overleg met de organisatie voor een korte aaneengesloten periode of verdeeld over een langere tijd (bijvoorbeeld 1 uur per week).

Waarom meedoen?

De Mas levert ook uw organisatie voordelen op. Jongeren worden actief betrokken en u kunt hen inzetten als vrijwilliger bij uw activiteiten. Extra handen, dus extra ruimte voor nieuwe idee├źn en andere taken voor u! Daarnaast is deelname als organisatie aan de Mas een goede investering in De Vrijwilliger van de toekomst. Meld uw organisatie hieronder aan! De leerlingen die bij uw organisatie hun Mas willen doen, nemen zelf contact met u op.

Aanmelding Mas

Ja, mijn organisatie heeft ruimte voor een leerling van het Reynaertcollege die de Maatschappelijke stage (Mas) wil doen!