Spring naar hoofd-inhoud

Vacature: Stagiar Vervoersdienst Blaauwe Hoeve

Werkgever: Zorgsaam

Werkgeversomschrijving: 

ZorgSaam biedt ouderen een breed pakket van mogelijkheden op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling, verspreid door Zeeuws-Vlaanderen. Met een nieuwe aanpak van dienstverlening en een andere kijk op zorg timmeren we aan de weg.

Onze ruim 700 deskundige medewerkers en ruim 500 betrokken vrijwilligers staan dagelijks voor u klaar. U behoudt uw zelfstandigheid en de regie. Wij springen in daar waar de hulp van uw familie of omgeving niet meer toereikend is.

 

 

Locatie: Terrein Blaauwe Hoeve Hulst

Functieomschrijving: 

Wij zijn op zoek naar Maatschappelijke Stagiairs die ingezet willen worden bij de "vervoersdienst" op het terrein van de Blaauwe Hoeve. Deze vervoersdienst haalt en brengt mensen te voet op het terrein van "A" naar "B".

Als mevrouw X bijvoorbeeld om 13.00 uur naar de kapper moet dan wordt zij door de vervoersdienst thuis opgehaald en b.v. aan de arm, met de rollator of met de rolstoel naar de kapper gebracht. Als mevr. X dan b.v. om 14 uur klaar is dan wordt ze ook weer door deze vervoersdienst opgehaald en naar huis gebracht.

Functie-eisen: 

Contact

Naam: 

Telefoonnummer: 0114-381321

E-mailadres: v.nout@zzv.nl