Spring naar hoofd-inhoud

Vacature: Mentor

Werkgever: Mentorschap Zeeland

Werkgeversomschrijving: 

Functie

Als mentor waakt u over de persoonlijke belangen van iemand die daartoe (tijdelijk) niet meer in staat is. Bijvoorbeeld mensen met een handicap, functiebeperking, chronische ziekte of psychiatrische problematiek of ouderen. Een mentor zorgt dat haar/zijn cliënt de juiste zorg, verpleging, behandeling of begeleiding krijgt. Zo is de mentor bijvoorbeeld aanwezig bij besprekingen met de hulpverlener of de zorgaanbieder. Als er geen familie is die de zorg voor hen draagt dan stelt de rechtbank een mentor aan.

Werkwijze

Als u besluit om mentor te worden, krijgt u een introductiecursus en proberen we een goede koppeling te maken tussen u als aspirant mentor en een cliënt die op zoek is naar een mentor.

Meer weten?

Kijk op de website van Mentorschap Zeeland. Ook kunt u vrijblijvend een persoonlijke afspraak maken met de consulent van Zeeuws-Vlaanderen, Hennie Kwint via 06-182 549 89. 

Locatie: 

Functieomschrijving: 

Mentorschap is bedoeld voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of beperking in bepaalde situaties moeite hebben met het begrijpen van informatie en het nemen van beslissingen. Voor hen is het ingewikkeld de regie te houden wanneer het gaat over hun verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Een mentor helpt hen daarbij.

Functie-eisen: 

Contact

Naam: Mentorschap Zeeland

Telefoonnummer: 06-182 549 89

E-mailadres: