Spring naar hoofd-inhoud

Vacature: Gastvrouw/gastheer Stichting Vier het leven

Werkgever: Stichting Vier het leven

Werkgeversomschrijving: 

Houdt u van theater en vindt u het leuk om iets voor een ander te betekenen? Word vrijwilliger bij Vier het Leven! Het persoonlijk begeleiden van ouderen naar voorstellingen is een hartverwarmende ervaring. Want samen uit is samen genieten. Het samen genieten van een voorstelling, een concert of een film is een bijzondere belevenis. Dit geldt ook voor de nieuwe ontmoetingen die plaatsvinden tussen de ouderen onderling en het contact tussen de ouderen en hun begeleiders. 

Vier het Leven groeit hard in heel Nederland. Van zeshonderd ouderen in 2006 naar meer dan 30.000 deelnames in 2019! De kracht van Vier het Leven zit in het maatwerk, de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels. Onze vrijwilligers spelen hierin een cruciale rol.

Locatie: Hulst

Functieomschrijving: 

Als vrijwilliger begeleidt u een kleine groep ouderen (max. 3) per keer. Gedurende het uitstapje biedt u de ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. Deelnemende ouderen worden persoonlijk opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. 

Functie-eisen: 

Waar moet u als vrijwilliger aan voldoen? Het zijn bijzondere mensen, de vrijwilligers van Vier het Leven. Allereerst hebben ze een warm hart voor ouderen en liefde voor het theater. Ze vinden het oprecht leuk iets voor een ander te betekenen. Dat is het belangrijkste.

Daarnaast hebben ze de volgende zaken gemeen: 

- flexibel inzetbaar

- stressbestendig

- representatief

- handig met een computer (met name e-mail)

- in bezit van een 5-deurs auto 

Voor onze begeleiders hanteren wij een maximale leeftijd van 75 jaar.

Contact

Naam: 4hetleven

Telefoonnummer: 035-5245156

E-mailadres: info@4hetleven.nl